Maatregelen in verband met Corona!

Tijdens deze roerige tijden ben ik genoodzaakt onderstaande aanpassingen door te voeren.

Huisbezoeken kunnen op dit moment helaas niet doorgaan omdat dit vaak mensen zijn die in de kwetsbare doelgroepen vallen.

Groepsbijeenkomsten gaan niet door.

Individuele gesprekken gaan gewoon door met in acht neming van een aantal regels door het RIVM bepaald zoals: geen hand geven en een gepaste afstand bewaren van anderhalve meter. Vanwege deze maatregelen meet ik tijdelijk geen buikomvang. De weegschaal en deurklinken worden na iedere cliënt schoongemaakt. De wachtkamer is gesloten en we plannen afspraken zo dat cliënten elkaar niet kruisen in de gang.

Als u ziekteverschijnselen heeft, ook een simpele verkoudheid of dat u in aanraking bent geweest met iemand die besmet is vraag ik u contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen. We kunnen het consult dan omzetten naar beeldbellen. Het consult omzetten naar beeldbellen kan ook als het voor u niet prettig voelt om te komen.

Mocht het consult onverhoopt niet door kunnen gaan, geeft u dit dan graag (indien mogelijk) minimaal 24 uur van te voren door, dan verzetten we de afspraak.

Het zijn rare tijden en we doen er alles aan om uw en onze gezondheid binnen de praktijk te waarborgen. We volgen de actuele adviezen van het RIVM en de beroepsvereniging.

Bedankt voor het begrip van de aanpassingen en hopelijk krijgen we zo met z’n allen het virus snel onder controle.

Vriendelijke groet,

Tanja Volmer