contentHeader
foto stel met muesli

PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Met PS. food & lifestyle val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PS. food & lifestyle producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee-eten is geen enkel probleem.

Tijdens het afvallen ben ik jouw stok achter de deur, help ik je over het dode punt en blijf je stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Of je nu 5 kg of 50 kg wilt afvallen, ik ga jou helpen je doel te bereiken! Power Slim is een concept voor doeltreffend en snel gewichtsverlies met blijvend resultaat.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en ga op weg naar een gezond en slank lichaam. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Diëtisten en Diëtisten Coöperatie Nederland