Blog

Verhuizing praktijk!

Na 8 jaar met plezier te hebben gewerkt op het schoolplein 1 in Warnsveld gaat mijn praktijk per 1  januari 2023 verhuizen naar gezondheidscentrum de vijverstaete aan de Piet Heinstraat 11, 7204 JN in Zutphen.

Afvallen, aankomen of juist op gewicht blijven

Op mijn praktijk zie ik mensen die willen afvallen, maar bijvoorbeeld ook mensen die heel veel sporten en moeite hebben om op gewicht te blijven. Ook zijn er mensen die door ziekte of persoonlijke omstandigheden ongewenst afvallen. Het is duidelijk dat de behoefte aan energie en voedingsstoffen per persoon verschillend is. Het gaat ook niet alleen om het gewicht.

Cream Crackers

Zoals beloofd hierbij de eerste product bespreking. Regelmatig zie ik cliënten op mijn praktijk die lijnen en als tussendoortje een pakje van 5 creamcrackertjes meenemen naar het werk of school. Zij denken dat dit een prima tussendoortje is wat niet veel kwaad kan bij het lijnen. Wat zit er in deze crackertjes? In ieder geval niet veel vezels waardoor ze niet echt een verzadigd gevoel geven.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Diëtisten en Diëtisten Coöperatie Nederland