contentHeader

De Kosten Van PS. food & lifestyle

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PS. food & lifestyle kost per maaltijd ongeveer € 2,75. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag. Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 13.75 per dag en rond de € 96,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Het PS. food & lifestyle starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PS. food & lifestyle maaltijden voor 7 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en onze topper het PS. food & lifestyle kookboek!

De kosten van de intensieve begeleiding door de diëtist zijn bij de prijs van de PS. food & lifestyle producten inbegrepen. De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 15-20 minuten.

Wil je meer informatie, maakt dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS advies en kennismakingsgesprek t.w.v. € 49,-

Op Gewicht Blijven na PS. food & lifestyle
Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je kan nog een jaar blijven komen, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet meer aankomt. Elk kwartaal gaan we even zitten, samen kijken hoe het gaat en wordt er een uitgebreide lichaamsmeting gedaan.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Diëtisten en Diëtisten Coöperatie Nederland