contentHeader
image001

Aangenaam

Mijn naam is Tanja Volmer. In 1994 heb ik de opleiding Voeding en Marketing aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Daarna heb ik ruim twee jaar ziekenhuizen en bejaardenhuizen bezocht met dieetproducten. In de avonduren heb ik drie jaar van de opleiding Gezondheidspsychologie gedaan. Vervolgens ben ik overgestapt naar Randstad Uitzendbureau waar ik ruim dertien jaar met veel plezier heb gewerkt en ervaring heb opgedaan met het coachen van mensen. Voeding is mij altijd blijven interesseren en de paramedische sector is mij altijd blijven trekken en daarom heb ik ervoor gekozen om de studie Voeding & Dietetiek  aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen te gaan doen. Sinds januari 2013 ben ik afgestudeerd en werkzaam als diëtist.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Diëtisten en Diëtisten Coöperatie Nederland