contentHeader
Screenshot_1

Ervaringen PS. food & lifestyle

“DE KNOP GING OM EN IK GING ERVOOR!”

Bijna iedereen kent het wel: er sluipen steeds wat grammetjes aan, die grammetjes worden hele kilo’s en voor je het weet zit je niet meer lekker in je vel. Dit had ik ook.
Na mijn zwangerschap was ik er helemaal klaar mee. Mijn eetpatroon moest helemaal om. Ik at vaak niet of snel een kleine hap.
De knop ging om en ik ging ervoor! In het begin moest ik even wennen, maar gelukkig ging het meteen goed. De producten vond ik erg lekker. Dit in tegenstelling tot anderen diëten die ik in het verleden had geprobeerd. Bij PS. food & lifestyle heb je gelukkig erg veel keus en kun je lekker en gevarieerd blijven eten.
Ik at netjes zes keer op een dag en had absoluut geen honger of zin om te snoepen. Ik kreeg veel meer energie en de omgeving viel het ook op dat ik afviel. Ik kreeg veel complimentjes!
Door de goede begeleiding en mijn doorzettingsvermogen bereikte ik al snel mijn streefgewicht. Nu ga ik eens in de twee weken op consult bij Els om mij te wegen en te zorgen dat ik op gewicht blijf. Dit is geen probleem omdat ik weet dat ik nu een heel ander eetpatroon heb ontwikkeld.

Hanneke

Screenshot_2

“IK HAD NOOIT DURVEN DROMEN DAT IK WEER ZO FIT ZOU WORDEN”

Ik ben Marion, 62 jaar oud en moeder van 4 kinderen. Daarnaast ben ik ook oma van 7 kleinkinderen. Na mijn 35ste jaar nam ik stilaan toe in gewicht, daar werd ik natuurlijk niet blij van. Ik heb dan ook na mijn 40ste de nodige diëten gevolgd. Uiteindelijk leverde dat mij niets op. Ik ben iemand die, als ik ergens aan begin, er ook vol voor wil gaan. Maar niemand wordt blij van een hongerig en flauw gevoel. Ik kwam in de zogenaamde jojo fase terecht. Op een gegeven moment had ik het geaccepteerd dat ik een grote maat had en dacht nooit meer te gaan lijnen.
Eind 2013 werd ik ernstig ziek en moest ik daardoor een zware operatie ondergaan. Technisch was de operatie oké en verder was ik gezond (gelukkig). Na ongeveer 4 maanden voelde ik me nog steeds niet fit. Ik wist niet hoe ik de dag door moest komen van vermoeidheid. Ik voelde me, sorry voor de uitdrukking, een oud wijf.
Ik begon met PS. food & lifestyle en het resultaat was al heel snel merkbaar, mijn vermoeidheid verdween met de week. Na drie weken voelde ik mij al een heel stuk jonger.
Dit had ik nooit durven dromen, dat ik weer zo fit zou worden. Sinds drie weken ben ik weer aan het sporten. Het gaat alleen maar beter met mij.
Het assortiment van PS. food & lifestyle vind ik zeer uitgebreid en je kunt hiermee ook de lekkerste dingen bereiden. Nog nooit heeft een dieet zo goed bij mij gewerkt. Ik voel ook dat het mij blijvend positief heeft veranderd!

Gegroet, Marion

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Diëtisten en Diëtisten Coöperatie Nederland